Ειδικές εκπτώσεις


1 μήνα δωρεάν ασφάλιση


Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο και ασφάλιση κατοικίας μέσω της Alpha Bank, τώρα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε και το αυτοκίνητό σας, εξασφαλίζοντας 1 μήνα δωρεάν ασφάλιση σε οποιοδήποτε από τα τρία πακέτα Alpha Safe Auto (Basic, Plus, Superior). 

Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επωφεληθείτε από την προσφορά του 1 (ενός) μήνα δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, είναι:

  • Στο βήμα 1 της on line διαδικασίας ασφάλισης Alpha Safe Auto: Επιλέξτε στο πεδίο «Ειδικές εκπτώσεις» την «Επιβράβευση Συνεργασίας λόγω ασφάλισης κατοικίας»

  • Στο βήμα 2 της on line διαδικασίας ασφάλισης Alpha Safe Auto: Συμπληρώστε στο πεδίο «Κωδικός έκπτωσης» τον αριθμό ασφαλιστηρίου της κατοικίας σας.


Πρόγραμμα επιβράβευσης χιλιομέτρων "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο"Το «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο
» είναι πρόγραμμα επιβράβευσης χιλιομέτρων και βασίζεται στις οδηγικές σας συνήθειες. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει. Έχοντας διανύσει λιγότερα από 5.000 χιλιόμετρα σε 12 μήνες επωφελείστε έκπτωση 20% στα ασφάλιστρά σας, ενώ έως 7.500 χιλιόμετρα σε 12 μήνες επωφελείστε έως 10% έκπτωση στα ασφάλιστρά σας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα:

  • Να είστε κάτοχος επιβατηγού οχήματος ιδιωτικής χρήσης με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μετά την 1/1/2000.

  • Η ηλικία σας να είναι έως και 69 ετών.

  • Η περίοδος ασφάλισής σας να είναι εξάμηνη ή ετήσια.

  • Να δηλώσετε κινητό τηλέφωνο και e-mail

  • Να εγκαταστήσετε την εφαρμογή «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο» στην κινητή συσκευή σας iphone ή android smartphone ή να επισκεφτείτε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου συνεργατών της ΑΧΑ

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο» πατήστε εδώ για συσκευή iOS ή εδώ για συσκευή android.


Για εγγραφή στο πρόγραμμα:

Εάν είστε νέος πελάτης:

  • Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα κατά την αίτηση ασφάλισής σας.

Εάν είστε ήδη πελάτης της ΑΧΑ:

  • Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ. 

Μετά το αίτημα θα λάβετε e-mail από την ΑΧΑ στο οποίο θα αναφέρεται η διαδικασία και οι χρονικές προθεσμίες που πρέπει να τηρήσετε για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο» επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις.