Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο (ΟΛΠΛ)

Πρόγραμμα επιβράβευσης χιλιομέτρων

Έκπτωση στα ασφάλιστρα

Το «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο» βασίζεται στις οδηγικές σας συνήθειες. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε έκπτωση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει.Σε συμβόλαια 12μηνης διάρκειας κερδίζετε
  • 20% έκπτωση αν διανύσετε έως 5.000 χλμ
  • 10% έκπτωση αν διανύσετε έως 7.500 χλμ
και αντίστοιχα σε συμβόλαια 6μηνης διάρκειας κερδίζετε
  • 10% έκπτωση αν διανύσετε έως 2.500 χλμ
  •  5% έκπτωση αν διανύσετε έως 3.750 χλμ
Προϋποθέσεις εγγραφής στο πρόγραμμα:
  • Να είστε κάτοχος επιβατηγού οχήματος ιδιωτικής χρήσης με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μετά την 1/1/2000.
  • Η ηλικία σας να είναι έως και 69 ετών.

Διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα:


Εάν είστε νέος πελάτης, δηλώνετε
 συμμετοχή στο πρόγραμμα απλώς επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο στα Στοιχεία Συμβολαίου στο 3ο βήμα του Υπολογισμού Ασφαλίστρων κατά την online αίτηση ασφάλισής σας.

 Υπολογισμός Ασφαλίστρων 


Εάν έχετε ήδη ασφαλιστήριο σε ισχύ, θα πρέπει να συμπληρώσετε την online αίτηση μετατροπής ασφαλιστηρίου. Μετά την υποβολή του αιτήματός σας, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail από την Generali στο οποίο θα αναφέρεται η διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής σας στο πρόγραμμα.

Εγκαταστήστε, εντελώς δωρεάν, την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας iphone ή android smartphone (πατήστε εδώ για συσκευή iOS ή εδώ για συσκευή android).

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο» επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις.


 

Το Πρόγραμμα αφορά επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και διατίθεται σε συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρεία με την επωνυμία Generali Hellas Α.Α.Ε., Λεωφ. Συγγρού & Λαγουμιτζή 40, 117 45 Αθήνα, Α.Φ.Μ. 094327684, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, Α.Μ.Α.Ε: 25081/05/Β/91/22, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 941401000. Εποπτική αρχή: Τράπεζα της Ελλάδος.